Овен Тази сряда ще научите изненадваща новина. Трудното ще бъде

...
 Овен Тази сряда ще научите изненадваща новина. Трудното ще бъде
Коментари Харесай

Луд късмет и големи пари за две зодии днес

 Овен

Тази сряда ще научите изненадваща вест. Трудното ще бъде да я запазите за себе си, с цел да не я обезцените с разгласяването ѝ.

 Телец

Дайте си повече време, с цел да свикнете в нова та конюнктура. Ако не сте подготвени за дадена стъпка - просто не я предприемайте.

Близнаци

През този ден ще би трябвало да се простите с ваша заблуда. Вече сте я надраснали тъй че напълно умерено може и да не ви е мъчително или най-малко съкратете времето доста. След което – самоуверено напред!

 Рак

Тази сряда дава обещание ново другарство, което може да прерасне в другарство  или връзка за цялостен живот. Ако скоро не сте се обаждали на роднините си - вечерта го направете.

Лъв

Тази сряда задачата ви ще бъде да проведете диалозите си по допустимо най-щадящия за отсрещната страна метод. Подложете на тестване своята приемливост.

Дева

Тази сряда не е моментът да се съжалявате за предишното. По този метод рискувате да пропуснете нещо доста забавно, което може да ви донесе огромни облаги.

Везни

Тази сряда е подобаващ за оглеждане на нови мебели. Възможно е незабавно да си харесате нещо и още вечерта да имате нов хол или спалня. Не правете взаимни отстъпки с усета ви, обаче.

Скорпион

Ако ви се коства, че сте не запомнили нещо изцяло сте прави. Остава и да се сетите какво е то. Не се ядосвайте за изгубеното време. В търсенето ще свършите доста друга потребна работа.

Стрелец

Тази сряда може да ви се види по-активна от нормално и ще би трябвало да се включите в темпото. Това е значимо за развиването ви в служебно отношение. Щ е ви донесе шанс и пари.

Козирог

Денят ще ви даде заричане, само че и вие ще би трябвало да извършите някои условия. Това, което вие ще дадете няма да е кой знае какъв брой, спрямо щастието, което ще получите

 Водолей

Тази сряда ще разберете за нечия престореност. Важното е да се държите почтено и да не изпадате в унизително търсене на сметка.

Риби

Тази сряда може да си позволите повече независимост. Ако не се чувствате добре в кожата си, ще ви е мъчно да бъдете себе си. Не правете взаимни отстъпки в тази насока
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР